Mi haszna van a megújult gyülekezeti weblapnak?


Nemrég egy vasárnapi prédikációban beszéltem arról, hogy az a szeretet és egység, amit gyülekezetünkben megélünk, nem csak számunkra jelent áldást, hanem másoknak is az lehet. A legtöbben Istenről, a keresztyénségről rajtunk keresztül formálnak képet.

 

oldsite.png2017-ben, amikor megkerestek azzal, hogy Érd-parkvárosban lelkipásztor legyek, először a gyülekezet honlapját néztem meg. Ez volt a leggyorsabban elérhető számomra, hogy képet formáljak magamban
a közösségről. Munkánkkal természetesen szeretnénk az egyházközség tagjait is szolgálni, de azok számára is minél élőbb, hiteles és hívogató-befogadó képet rajzolnánk magunkról, akik most költöztek Érdre, keresztelőre készülnek, házasságkötés előtt állnak, vagy elvesztették szerettüket. A honlap eszköz, mely segít közelebb lépni a parkvárosi református gyülekezethez, alkalmat ad visszahallgatni igehirdetéseket, és teret ad a nosztalgiázásra egy-egy jól sikerült, áldott alkalom képeit nézegetve.

Köszönöm annak a csapatnak a munkáját, akik ötleteikkel, munkájukkal hozzájárultak az oldal megújításához! Adja Isten, hogy minél több parkvárosi ember szemébe ragyogjon a Feltámadt Jézusról szóló örömhír!


„Úgy ragyogjon a ti világosságotok az emberek előtt, hogy lássák jó cselekedeteiteket, és dicsőítsék a ti mennyei Atyátokat. (Máté evangéliuma 5,16.)