Következő heti alkalmak

Szerda 10:00  Bibliaóra 
Bilig Kati néninél az Eperfa u. 32-ben. 
A fűtésszezonban házaknál van a bibliaóra.
Péntek 17:30 Énekkar
Szombat 17:00 Krisztusra Figyelő Tanulók = KFT (ifjúsági csoportok alkalmai)
Advent második vasárnapja
9:45 Énektanulás


 10:00 Zenés istentisztelet
az énekkar szolgálatával
  11:00 Konfirmációs óra
  11:00

Ételosztás
segítőket várunk!
Ezen a napon mi szervezzük az ételosztást a város rászorultjainak. 300 adag étel készül, 300.000.-Ft lesz a költség. Segíteni lehet erre a célra utalt adományokkal, valamint kellene 10db sofőr és 10db porciózásban segítő ember.
Jelentkezés Varga Csabánál: 06704339300 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Gyülekezeti hírek:

 

 • Köszönjük a KFT hétvégéért mondott imádságokat, éreztük, tapasztaltuk az Úr áldását!

 • Csütörtökön temettük özv. Király Miklósné sz: Kiss Erzsébet testvérünket. Isten vigasztalását kívánjuk a gyászolóknak!

 • 2023.évi Bibliaolvasó Kalauz, Képes Kalendárium, Református Falinaptár
  Aki szeretne vásárolni ezekből a kiadványokból, a templom előterében kihelyezett nyomtatványon, vagy a google táblázatban jelezze az igénylését. Fremda Sarolta gyűjti a kiadványok vételárát, végzi azok szétosztását. https://docs.google.com/document/d/1HvKA9qmLd0C0vPvBB760lt7QjUDbV2qNknVLf4eiRAM/edit?pli=1


 • Fűtőmesterek kerestetnek
  Keresünk "fűtőmester" szolgálatra testvéreket, akik egy-egy vasárnap vállalkoznak rá, hogy reggel 8 órától beindítják és 10 óráig felügyelik a templomi fűtőberendezéseket. A használatukat természetesen meg fogjuk mutatni, de mindegyik nagyon egyszerű, nem igényelnek semmilyen szaktudást. Aki szívesen vállalná a fűtőmesteri feladatokat egy-egy vasárnap, kéjük, keresse Fremda Balázst személyesen, emailben vagy telefonon.

 • Szeretetdoboz
  A Magyar Református Szeretetszolgálattal együttműködve 20 dobozt tölthetünk meg december 13-ig. Itt vannak a gyülekezetben az üres, feliratozott dobozok, vasárnaponként, istentisztelet után, lehet vinni-hozni. Bővebben: https://jobbadni.hu/szolgalataink/szocialis-segitseg/szeretetdoboz/
  Mit érdemes beletenni?
  - tartós élelmiszer, tea, tisztálkodási szer

 • Adventi koszorúk
  Az Ég-Ígérő Érdligeti Református Óvodából hoztunk eladásra koszorúkat. Ők készítették. 5.000,- ft az áruk. Karácsonyra ajandékokat vesznek az áraból a csoportoknak. A templom előterében lehet megvásárolni őket.

 • Párbeszéd istentisztelet
  Havonta egy alkalommal, először december 11-én, vasárnap délután 17 órától egy új, nyitott, mégis liturgikus alkalmat tartunk, amire a gyülekezeti tagokat, barátaikat, és hangsúlyosan a Fenyves-parkvárosban élőket is szeretettel várjuk. A helyszín még szervezés alatt. Ezen az alkalmon az Igéről való gondolkodás nem ér véget az ámennel, hanem asztalközösségekben tovább beszélgetünk róla!

 • Adventi áhítat
  Adventi áhítat az Élővíz zenekar szolgálatával: december 17. szombat 16 órai kezdettel

 • 2023-as gyülekezeti tábor
  2023. július 4-9. Helyszín: Mályi, Mécses Központ