Az idei gyülekezeti tábor a már jól ismert Mályiban telt. Vendég előadónk Lovas András volt, aki a "Hogyan vezet bennünket Isten, mint közösséget" témát hozta nekünk. 

Az elmúlt egy év távolságtartás, online istentisztelet, zoom alkalmak egyaránt erősítették a szabad, kötetlen személyes együttlétet. Ilyen lelkesedéssel indult ez a tábor is. Nagy öröm volt egymást újra látni, megölelni, beszélgetni szemtől-szemben. A gyerekek is szabadon játszhattak egymással, kiélvezthették a nyár és a szünidő szabadságát.

Gyülekezetünk külső szolgálataival András mellett Zoltán lelkészünk is foglalkozott a héten, emellett azonban téma volt, hogy hogyan szólítsuk meg a hozzánk érkező új embereket. Ezzel kapcsolatban Fremda Balázsnak volt egy interaktív, vidám és lelkesítő előadása.

Mindehhez a mályi tó adta a kellemes köretet, mely idén jó meleg volt. Arra nem lehetett panasz, hogy az időjárás, vagy a víz ne lett volna kellően meleg a hét során.

A szokásos szabadnap során választható rengeteg kirándulási, alternatív pihenési lehetőségek mellett változatos programok voltak a hét során. A teljesség igénye nélkül: horgolás, nemezelés, mélta, tó átúszás, női kör, férfikör, stb. Köszönjük a készülést a szervezőknek.

 

 

 

   

F8FfShi
kOcPEEK
ciqhdb4
iUfr8i4
P0RipOv
GuTIrti
SvRwJcs
tdLVBF8
SwSigwh
pB2z1Bg
7niu1Xb
wsC2d2O
xxpGDPo
e8vvaQJ
0kCnN61
ZN5WAX7

 

keszult_magyarorszag_korm_tamogatasaval_2021.jpg